SZOLGÁLTATÁSAINK

Programtermékeink bevezetése kapcsán, illetõleg felhasználóink egyéb igényeit kielégítve különféle szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre.

Oktatás

A programjaink bevezetésekor részletes oktatásban részesítjük a késõbbi felhasználókat. Az oktatás a felhasználók megszokott munkahelyi környezetében történik maximálisan igazodva a felhasználó igényeihez és elõképzettségéhez.

A programjaink mûködésének megismertetése során felmerülhetnek számítógépkezelési hiányoságok a felhasználó részérõl. Ilyenkor az elõadottakat a szükséges kiegészítõ ismeretekkel bõvítjük.

További oktatási szolgáltatásaink kiterjednek a szokásosan irodai környezetben alkalmazott különféle alkalmazások használatának oktatására is. Ilyenek a teljesség igénye nélkül:

  • Ms Windows operációs rendszer használata
  • Ms Office alkalmazások ismerete
  • Internet kezelés és levelezõ programok használata

Élesüzemi támogatás

 

A programjaink bevezetésekor az élesüzembe vétel kezdeti szakaszában, de akár késõbbi nagyobb munkaterhelést jelentõ idõszakokban is igény szerint helyszini támogatást nyújtunk a felhasználóknak.
Hardver eszközök biztosítása

Szükség szerint támogatjuk ügyfeleinket abban, hogy az elavult számítógépes munkahelyeket újabb és fejlettebb eszközökkel egészítsék ki vagy lecseréljék azokat. Ilyen esetekben pontosan meghatározzuk a felhasználó mûszaki elvárásait és az elvárásoknak megfelelõ optimális szolgáltatási szintet nyújtani képes eszközökre teszünk ajánlatot.

Rendszer karbantartás

Az informatikai rendszerek folyamatos karbantartást igényelnek. Ellenkezõ esetben az adott informatikai rendszer nagyfokú bizonytalansággal és kockázattal üzemeltethetõ. Szolgáltatásaink keretében vállaljuk komplett informatikai rendszerek, hálózatok, és egyedi számítógépek folyamatos karbantartását:

  • elvégezzük a szükséges idõszakos adat mentéseket és archiválásokat,
  • frissítjük az érintett program termékeket,
  • megfelelõ eszközökkel vírusírtást végzünk,
  • nyomon követjük a nyomtatók állapotát és cseréljük a festék anyagokat.